bg | ro | en |

Изложения назад

Предстои TIBCO - най-голямото международно изложение за потребителски стоки в Румъния

11.02.2020

Изложението се отлага.

Българо-румънска търговско-промишлена палата кани български фирми за участие на най-голямото международно изложение в Румъния за потребителски стоки TIBCO, което ще се проведе в периода 28-31 май 2020 г. в панаирния център на гр. Букурещ – Ромекспо.

Като ексклузивен и дългогодишен партньор на Ромекспо за България, Палатата напълно безплатно предоставя подкрепа на българските компании при тяхното представяне на изложенията. Екипът ни поема цялата комуникация с организаторите, подготвя и подава документите на фирмите, подпомага ги при избора на място и щанд. При ранни регистрации може да съдейства с информация за настаняване в района на панаирния център и за контакт с преводачи. Всички компании, които участват в изложенията на Ромекспо чрез Българо-румънска палата, са активно промотирани сред бизнеса в Румъния и в рамките на изградената партньорска мрежа на Палатата. 

Фирмите, членуващи в Българо-румънска палата получават и 5% намаление от цената за наемане на щанд.

TIBCO ще се проведе паралелно с други международни изложения в панаирния център Ромекспо: BIO LIFE & STYLE - Изложба за зелен начин на живот; SENIOR EXPO–изложение за стоки и услуги, свързани възрастните хора; BOOKFEST - Международен панаир на книги и ANTIQUE MARKET - панаир на антики и предмети на изкуството.


Още по темата