bg | ro | en |

Събития назад

TEDxRuse 2023: Визионери на световно ниво споделят в Русе ценни идеи

19.09.2023

TEDxRuse събира в най-големия български град по Дунав вдъхновяващи лектори, студенти, представители на бизнеса и различни общности и се очертава като едно от най-вълнуващите събития от този тип.

Програмата е разнообразна, лекторите – на световно ниво, а единствената цел на „замесените“ – организатори и участници - е взаимно да се вдъхновят с идеи, които си заслужава да споделят, да приложат и изживеят. Ще се говори за образование и градска среда, работни процеси и психология, за по-качествена и смислена комуникация. Добре дошли са всички, които искат да се вдъхновят и могат да вдъхновяват, които искат и променят света с всяко свое действие - ученици, студенти, преподаватели, предприемачи, представители на властта.

Вижте лекторите и програмата: https://tedxruse.com/

„Подарете си един изключителен ден в среда, богата на знание, емоции, вдъхновение и идеи. Защото за вас, за вашите деца, служители и най-близки този ден ще отбележи началото на голямата промяна, от които всички ние като общество ще черпим позитиви. Нека сме ReConnected на ниво култура и общество, бизнес и предприемачество, иновативни технологии.“, апелират организаторите на форума.

Дата: 21.10.2023 г.
Начало: 09:30 часа
Място: Доходно здание
Билети се продават тук: https://tedxruse.com/#ticket

Последвайте TEDxRuse в социалните мрежи, за да не изпуснете някои вълнуващи детайли около лекторите, организацията и темите на събитието.
https://www.facebook.com/tedxruse и
https://www.linkedin.com/company/tedx-ruse/

За TEDxRuse:

TEDxRuse е независимо организирано TEDx събитие, посветено на разпространението на идеи, които си струва да бъдат споделени. От самото си създаване TEDxRuse е платформа за мисловни лидери, визионери и създатели на промяна, които да вдъхновяват и да градят устойчива общност. Българо-румънска палата е партньор на събитието.


Още по темата