bg | ro | en |

Събития назад

Заповядайте на Retail and HoReCa Distribution!

13.02.2019

Modern Buyer, фирма-член на Българо-румънска търговско-промишлена палата, организира събитието Retail & HoReCa Distribution. Четвъртото издание на форума ще се проведе на 21 март в New Montana Hotel в планинския курорт Синая, окръг Прахова, Румъния. Събитието се разраства с всяка изминала година. Modern Buyer поддържа връзка с предприемачите и мениджърите на дистрибуторските компании в ХоРеКа сектора като им предлага най-разнообразни проучвания и анализи.

Събитието ще протече в три части - конференция, изложбен център и бизнес нетуъркинг сесия, след което  е предвидена и специална вечеря.

Главната цел на събитието е да се съберат най-важните участници в индустрията на бързооборотни стоки - компании-дистрибутори, логистични компании, доставчици, производители, вносители, както и доставчици на свързани услуги (IT, застраховки, опаковане, складиране и др.).

Цените за участие са следните:

- 145 евро/участник (без ДДС): осигурява се достъп до конференцията и до изложбения център, кафе почивки, обяд и презентациите на лекторите

- 270 евро/участник (без ДДС): осигурява се достъп до конференцията и до изложбения център, кафе почивки, обяд, презентациите на лекторите, бизнес вечеря и настаняване с една нощувка (единична стая).

 Моля разгледайте подробна презентация на Retail & HoReCa Distribution (на английски език), където ще може да видите теми и специални моменти от минали издания на събитието.

 

За повече информация, моля посетете https://modernbuyer.ro/evenimente-modernbuyer-romania/​​​​​​​


Още по темата