bg | ro | en |

Присъединете се към нас

КОЙ?

Право на членство в Българо-румънска търговско-промишлена палата имат български и румънски юридически и физически лица, както и други международни фирми с икономически интереси в двете страни.


ЗАЩО?

Членството в Българо-румънска палата би било от полза за Вас, ако желаете да:


 

► получавате актуална информация по икономически, законодателни, данъчно-административни въпроси за България и Румъния;
► участвате безплатно на преференциални цени в събития, семинари, търговски мисии и други форуми, организирани от нас на територията на България и Румъния;
► имате безплатен достъп до база данни с контакти от всякакви икономически сектори и региони на България и Румъния;
► използвате преференциални условия, отстъпки и безплатно посредничество при участие в селектирани търговски изложения в ROMEXPO, Румъния;
► използвате безплатно или на преференциални цени допълнителните услуги на Палатата, някои от които включват: справки за актуално състояние, финансови и правни аспекти на румънски и български юридически лица, извършване на маркетингови проучвания и кампании, участие в организирани търговски мисии в България и Румъния.


КАК?

За да се присъедините, е необходимо да попълните ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО и ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ ПО GDPR. Двата попълнени документа молим да изпратите на ел. поща info@brcci.eu Кандидатурите за членство се разглеждат от Управителния съвет на Палатата.  Всяка компания или организация надлежно заплатила членския си внос получава сертификат за членство в Палатата.


КОЛКО?

Годишната такса за членство е в размер на 250 евро.

 


ВЪПРОСИ?
За повече информация или въпроси, моля свържете се с нашите експерти на info@brcci.eu или на телефон +359 82 507 606.