bg | ro | en |

Събития назад

Покана за среща-дискусия за човешките ресурси

26.09.2022

Имаме удоволствието да ви поканим на среща-дискусия, посветена на най-ценния ресурс за бизнеса – хората, организирана в рамките на проект МЕНТОРСТВО И ОБУЧЕНИЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА - ЛЪРНДЖЕН. Тя ще се проведе на на 12.10.2022 в конферентната зала в ПГМТ „Юрий Гагарин“ в 14:00 ч.

Българо-румънска палата работи от години по темата за привличането на таланти, развитието на уменията на служителите и трансграничната мобилност. Осъзнаваме колко е важно запазването на всеки човек във фирмата или организацията и ще се радваме да споделим с вас няколко идеи за създаването на условия, в които и младите, и възрастните служители биха се чувствали пълноценни, обменяйки опит и знания помежду си.

За да сме още по-полезни ще ви представим специалната електронна платформа, която сме разработили по проект ЛърнДжен и където са публикувани много на брой и нтересни обучителни ресурси по темата.

14:00 – 14:10       Откриване и встъпителни думи
14:10 – 14:50        Менторството между поколенията на работното място – възможни модели на взаимодействие и добри практики
14:50 – 15:05        Кафе пауза
15:05 – 15:35        Представяне на ел. платформа с безплатни обучителни ресурси
15:35 – 16:15        Дискусия/ въпроси и отговори/ополучаване на обратна връзка
16:15 - 16:30         Заключителни думи. Закриване на събитието

Ще се радваме да споделите тази покана с ваши колеги и партньори – мениджъри и ръководители на отделите за „Човешки ресурси“ от компании, които работят в Русе и региона, както и други заинтересовани от темата.

Предвид капацитета на залата, местата са ограничени. При нужда от допълнителна информация, моля свържете се с г-жа Гергана Илиева на имейл g.ilieva@brcci.eu.


Още по темата