bg | ro | en |

Партньори

Българо-румънска търговско-промишлена палата партнира с мрежа от доверени експерти в различни сфери в България и Румъния, които предоставят квалифицирани услуги на Палатата и нейните членове в области като: юридически, счетоводни, преводачески и куриерски услуги; корпоративно разузнаване; медии, събития, изложения и други.

Това са фирми / специалисти, с които имаме изградени дългогодишни ползотворни отношения и с увереност препоръчваме на нашите членове. Някои от нашите партньори предоставят своите услуги на преференциални цени за останалите членове на Палатата.


Българо-румънската търговско-промишлена палата е дългогодишен партньор на ROMEXPO в България и съдейства на български компании за участие в различните тематични изложения. За всички български компании предлагаме БЕЗПЛАТНО посредничество и координация при организиране участието в изложения на ROMEXPO. Членовете на Палатата използват преференциални от фиксираните цени за наем и допълнителни услуги на панаира. Всяка година ROMEXPO е домакин на повече от 40 международни панаири, изложби, търговски презентации и специални събития в различни области на икономиката.  

Контакти:

Marasti Blvd. no. 65-67, district 1,
PO Box 32-3, code 011465, Bucharest, Romania
E-mail: romexpo@romexpo.ro
Phone: +40 21 207 70 00
Fax: +40 21 207 70 70


Адвокат Луиза Митрои е дългогодишен партньор на Българо-румънска търговско промишлена палата. Има 12-годишен успешен опит като съветник по юридически въпроси в румънски и мултинационални компании в сферата на компютърните и телекомуникационните услуги (ORANGE ROMANIA и други), експерт по обществените поръчки/придобивания, експерт по сигурността и здравеопазването на работното място, с опит в информационните и телекомуникационните технологии, конкурентоспособността, търговските договори и преговорите. Владее английски, френски, италиански (както и родния й език – румънски). Работи в Румъния и България със страст и пълно посвещаване на работата си в сферата на корпоративните и търговските въпроси, обществените придобивания/поръчки/процедури, данъчно законодателство, строителство и недвижими имоти, интелектуална собственост, компютърни и телекомуникационни технологии и трудови въпроси. Провежда всякакви съдебни процеси в Румъния, с изключение на криминални/наказателни.

Контакти:

Ел. поща: luisa.mitroi@gmail.com
Телефон: +40 723043866


Ask For Accounting е румънска фирма, в която работи екип от професионалисти с над 18 години опит в сферата на счетоводството. Към момента фирмата има портфолио от 150 клиенти – предимно млаки и средни предприятия, на които предлагат професионални счетоводни услуги и решения по бизнес развитие. Целта на фирмата е да поддържа финансово ефективно портфолио от клиенти без наложени глоби. Ask For Accounting предлага интегрирани услуги по счетоводство, данъчно и трудово-правно обслужване и човешки ресурси с цел да подпомогне клиентите си в развитието на конкурентна стратегия.

Основната разлика между Ask For Accounting и други счетоводни къщи е фактът, че те работят предимно в полза на клиентите си, а не на контролните органи.

За по-подробно описание на дейността на фирмата разгледайте приложената ПРЕЗЕНТАЦИЯ.

Контакти:

Интернет страница: www.askfor.rо
Eл. поща: office@askfor.ro
Tелефон: +40 314 378 863


Групата b2b Media управлява няколко онлайн медии и е популярна с организирането на бизнес конференции, конкурси, форуми, дискусии и нетуъркинг събития на най-високо ниво. Участващите компании са стотици, а достигната аудитория за година са хиляди представители на бизнеса, държавната администрация, дипломати, официални гости и др. b2b Media е собственост на дружеството „Динамик медия“, регистрирано съгласно българското законодателство.

Може да разгледате календара със събития, организирани от b2b media през 2019 г.: 
http://about.b2bmedia.bg/calendar2018

Контакти:

Интернет страница: b2bmedia.bg
Ел. поща: office@b2bmedia.bg
Телефон: +359 897 885 408


ИнАут Трейд ЕООД е ексклузивен партньор на Българо-румънска търговско промишлена палата в областта на куриерските услуги.

Фирмата е специализирана в разработването на индивидуални куриерски и транспортни решения за Вас и Вашия бизнес. През последните няколко години ИнАут се оформя като лидер в предлагането на логистични решения за онлайн магазини, които продават и доставят стоки до крайни клиенти на територията на ЕС.

euShipments by InOut дава възможност на всеки онлайн търговец който иска да продава в нови за него държави от Европейския съюз, да получи бързи, качествени и изгодни куриерски доставки и фулфилмънт решения. За своите клиенти фирмата изработва и организира персонализирани международни доставки или заскладяване на стоките във фирмените складове в Европа, с цел експресен срок за доставка на цена за вътрешнонационална куриерска услуга.

Освен висококачествена услуга, основното предимство на услугата е централизираната интеграция с Вашия магазин чрез API, което позволява автоматизиране на процеса за обработване на пратки, следене на складови наличности, статуси и парични потоци. Клиентът разполага с едно лице за контакт, независимо от държавата за доставка, което е на разположение 24/7.

Контакти:

Интернет страница: www.eushipments.com ; www.inout.bg
Фейсбук: https://www.facebook.com/InoutTrade/
Е-мейл: office@inout.bg
Телефон: +359 82 50 77 88


BNI – Business Networking International e международна организация, която помага на своите членове да развиват бизнеса си чрез структурирана, позитивна и професионална програма за маркетинг чрез бизнес препоръки от уста на уста. Първото BNI дружество е учредено от д-р Айвън Майснер през 1985 г. в Калифорния, САЩ, а през 2017 г. BNI е сред петте препоръчани от FORBES нетуъркинг световни организации за развитие на бизнеса. До началото на 2019 г. организацията е израснала до над 8665 дружества по целия свят, в които членуват 242 000 предприемачи и професионалисти от различни бизнес области.

В България BNI открива своето първо дружество през 2015 г., а до март 2019 г. над 300 членове са вписани в 9 дружества в страната. Проведените седмични срещи са повече от 400 и са посетени от почти 4000 бизнес собственици. За този период между членовете са разменени 6676 препоръки – отчетен бизнес за 13 717 000 лв.

Контакти:

Ел. поща: office@bni.bg
Интернет страница: http://www.bni.bg