bg | ro | en |

Събития назад

Очакваме ви на Digital4Ruse

10.04.2024

В събота (13 април) Русе е домакин на поредното събитие от календара на Digital4 – третото издание на Digital4Ruse. Тази година фокусът е върху дигиталния маркетинг и експерти с дългогодишен и доказан опит в тази сфера, както и в областта на изкуствения интелект, киберсигурността и дигиталното предприемачество ще се качат на сцената в Доходното здание.

Българо-румънска палата е партньор на събитието и единият от панелите е посветен на дигиталните маркетингови стратегии, които ние ще поставим в българо-румънски контекст.

Заедно с Христо Радичев – Медиапост Хит Мейл, Юлия Баховски – MyRo.biz и Ани Вълчева – дългогодишен преводач, преподавател и консултант ще обсъждаме успешните дигитални маркетингови стратегии и стъпките към тях. Ще търсим отговори на въпроси като: Как да изберем правилния продукт? Как да стандартизираме информацията? Как да проучим пазара и да ценообразуваме правилно?

Ще даваме примери от практиката и ще говорим за ролята на думите, на снимките и на цялостните послания на бранда от двете страни на Дунава.

Вижтe цялата програма и списък с лектори на сайта на събитието: https://digital4ruse.com/.

Можете да ползвате специален промо код, за да закупите своя билет "BS10".


Още по темата