bg | ro | en |

Събития назад

МarkeThinX CONF 2019 обединява водещи компании, институции и организации в иновативен формат

17.04.2019

В търсене на “X” фактора на успешните бизнеси, София е домакин на първата по рода си Маркетинг конференция с фокус върху дигитализация, иновации и предприемачество в България. The MarkeThinX CONF 2019 ще се състои на 31 май 2019 г., от 09:00 до 17:00 ч. в зала „Ню Йорк Сити“ на емблематичния небостъргач - Кепитъл Форт. 

 

Два месеца преди датата на събитието, регистрирани участници, партньори и лектори са представители от: DHL, Decathlon, Reiffeisen Bank, Huawei, Sport Depot, METRO, HP, Telenor, Coca-Cola, Actavis, Litex Group,  Aeternity Venturs, BMW, Soft Uni Digital, Superhosting BG, Sofia Investment Agency, Българска асоциация на рекламодателите, Portugal Ventures, Grand Hotel Sofia, Bulgarian Association of Information Technology, CEO Club, British Bulgarian Business Association, IAB, Bulgarian E-commerce Association, Bulgarian-Romanian Chamber of Commerce and Industry, London Chamber of Commerce, Американската маркетинг асоциация и редица други водещи компании, фирми и организации от България и чужбина.

Един от най-впечатляващите Key Note лектори, които ще участват в конференцията е Матео Форте, който ще говори на провокативната тема „Предприемачество Х“, за това как се развиват маркетинг проекти с Ватикана, как се развива, маркетира и продава успешен бизнес и много други.

MarkeThinX CONF събира представители на маркетинг индустрията, бизнеса и дигиталното предприемачество. Конференцията ще се състои от 5 тематични панела и 20 обучения, уъркшопи, сесии с интерактивно съдържание, практически упражнения, Мисли “X” предизвикателство, дискусионен панел и Нетуъркинг „Х“.

Проектът The MarkeThinX CONF 2019, разработен от ExpandX Marketing & Web, има за цел да обедини индустрията за успешно и устойчиво развитие, маркетиране и комерсиализиране на бизнесите в динамичната бизнес среда, в която живеем. В рамките на MarkeThinX CONF 2019, България и по-специално София, ще бъдат представени като стратегически хъб за развиване на бизнес, стартъпи и международни компании.

Промоционални билети са в продажба, залата е разпродадена на 40% към началото на месец април, а интересът от страна на аудиторията е много голям.


Още по темата