bg | ro | en |

Новини назад

Дългосрочно наемане на работници от трети страни за българските предприятия!

17.10.2019

В отговор на задълбочаващите се проблеми с пазара на труда у нас, румънската финансова къща Soter and Partners SRL и българската ЛТА Консултинг ООД в партньорство с Българо-румънска палата, предлагат съдействие при привличане и дългосрочно наемане на работници и служители от Шри Ланка и Виетнам. Възможно е наемането на общи работници за строителството и индустрията, всякакъв тип персонал за хотелиерския и ресторантьорския сектор, за животновъдството, земеделието и хранителната индустрия, шивачки, както и хора със специализирани умения (механици, заварчици и т.н.).

Soter and Partners SRL и ЛТА Консултинг ООД поемат цялата организация по идентифицирането на подходящи работници, представянето им за одобрение от работодателя, както и организирането на целия имиграционен процес (процедури и разрешителни за достъп до пазара за период до 1 година, с възможност за удължаване до 3 год.).

С това пренасяме директно опита на румънските ни партньори, които вече втора година успешно „снабдяват“ румънски компании с опитен и отговорен персонал, с готовност да работи на 6-дневна седмица.

Всички заинтересовани компании могат да се обръщат директно към Палатата за повече информация.


Още по темата