bg | ro | en |

Събития назад

Конференция за управление на кредитния риск

27.05.2024

АЙКАП КРИФ, част от CRIF (италианска група от компании, разположени на 4 континента, лидери в предоставянето на финансова информация и технологични решения за финансовия сектор, консултантски услуги свързани с внедряването на продукти), организира 15-та Годишна конференция за управление на кредитния риск на 12 юни (сряда) в Sofia Hotel Balkan, Royall Hall.

 

 

 

 

 

 

В момент на икономическа несигурност, управлението на кредитния  риск е от първостепенна важност за интересите  на бизнеса и компаниите непрекъснато  търсят актуална информация, ноу-хау и модерни методи за намаляване  на кредитния риск и внедряването на нови дигитални решения. ICAP CRIF има за цел да предостави ценна информация на всички участници в събитието, дискутирана от международни лектори и висши мениджъри, представители на българския бизнес, както и да създаде възможност за ползотворен диалог по въпроси касаещи управлението на кредитния риск, данни и рейтинги, дигитализация и иновации във финансите, compliance, ESG или как банки и компании да се подготвят за новите регламенти от ЕС свързани с климатичните фактори, устойчиво развитие и веригата на доставки.

В четири панелни дискусии, ще бъдат представени различни бизнеси и предизвикателствата пред тях.

Нашето събитие предлага възможност за установяване на добри бизнес контакти, за обмен на опит и идеи и за представяне на успешни практики.

Имаме удоволствието да Ви поканим на конференцията от 12:30 часа и на последващият коктейл след 18:00 часа.

Специална цена за членове на BRCCI:

  • за един участник в конференция и коктейл - цена 130 евро (без ДДС).
  • за повече от един участник от компания - цена 100 евро на човек (без ДДС).

Моля, регистрирайте се по имейл не по-късно от 7 юни 2024 г. За повече информация, можете да се свържете с организаторите на имейл iilieva@icapcrif.com или да посетите https://www.icapcrif.com/bg/events/credit-risk-management-conference/.


Още по темата