bg | ro | en |

Новини назад

Отворени врати за европейското финансиране

14.06.2022

На 29 и 30 юни 2022 г., Fininfo.BG (компания член на Българо-румънска палата) организира информационно събитие за бизнеса в България по всички ключови теми, за които се очаква европейско финансиране.

ЗАЩО Е ВАЖНО?
През следващите седем години, ако не възникнат извънредни обстоятелства, ЕС ще инвестира в България над 25 млрд. евро. Не всички средства ще бъдат насочени директно към бизнеса, но дали през министерствата, държавните агенции, общините, училищата, болниците или нестопанския сектор, огромната част от тях в крайна сметка ще се разходват за строителство, материали, оборудване и услуги, предоставяни от компаниите в България.

Fininfo.BG организира тази СРЕЩА - ДИСКУСИЯ, за да може всеки, който се интересува от финансиране на проекти от европейските фондове, да разбере:

  • За какво точно ще се предоставят средства в неговата сфера на интерес;
  • Как да се информира навреме за предстоящи покани за кандидатстване, публични покани за оферти или обществени поръчки;
  • Може ли да се справи сам или ще има нужда от експертна подкрепа;
  • Отговорите на конкретни въпроси, които го вълнуват, и то от утвърдени професионалисти.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО?
Най-вече за бизнеса в България: производители, ИКТ компании, технологични фирми, строители, инсталатори, земеделци, търговци на материали и оборудване, доставчици на услуги и др.

КОЛКО ВРЕМЕ?
Събитието ще се проведе в два последователни дни: 29 и 30 юни. Разделено е на отделни тематични панели. Във всеки от тях утвърдени консултанти ще споделят максимално достъпно и с практическа насоченост какви възможности има в съответната сфера. Участниците ще могат да задават конкретни въпроси към консултантите – предварително или по време на всяка дискусионна сесия.

КАК СЕ УЧАСТВА?
Събитието е със свободен достъп и ще се излъчва в zoom, но изисква регистрация. Повече информация за програмата и модераторите можете да видите тук.

Конкретни въпроси могат да се задават още при попълването на регистрационния формуляр, както и по всяко време на имейл: info@fininfo.bg.


Още по темата