bg | ro | en |

Събития назад

European Digital Commerce

14.06.2021

На 17-ти юни едно от най-значимите събития за електронна търговия в Източна Европа представя за първи път в България полезни практики и реални казуси от последната година. Медийната кампания на събитието се реализира от маркетингова агенция 3CON.

Организатор на European Digital Commerce е VTEX - световен доставчик на търговски и пазарни софтуерни решения за брандове, търговци на дребно и едро, както и производители в различни сектори за повишаване на продажбите, по-ефективна работа, разрастване и предоставяне на незабравимо потребителско преживяване чрез онлайн и офлайн каналите, в които оперират. С

ред лекторите на 17-ти юни ще бъдат професионалисти в различни сфери на електронната търговия, които ще споделят реални случаи от своята практика за това как са преодолели предизвикателствата, поставени от пандемията. Лекторите във втория панел ще разгледат в детайли екосистемата на електронната търговия в България. Сред тях са представители на компаниите членки на Българо-румънска палата: Филип Мутафис (Paysera), Светлозар Димитров (EuShipments), Христо Радичев (Медияпост Хит Мейл), както и гост-експертите Владимир Докузанов (Extensa), Георги Малчев (Xplora) и Никола Минков (SERPACT).

European Digital Commerce стартира в Букурещ, Румъния през 2018 г., а сред лекторите бяха представители на eMAG, Google, Fashion Days, PayU, elefant, Vivre, както и на големи търговски центрове, куриери, софтуерни решения и компании за изпълнение. От 2020 г. конференцията се провежда в хибриден или изцяло онлайн формат, а домакини са Румъния, Полша, Чехия и България.

Участието в събитието е напълно безплатно!

Вижте програмата и се регистрирайте тук.


Още по темата