bg | ro | en |

Събития назад

Най-добрите работодатели бяха отличени във второто издание на Employer Branding Awards

16.02.2019

Станаха ясни победителите във второто издание на конкурса Employer Branding, организиран от b2b media.
 
Жури, с участието на изпълнителния директор на Българо-румънската търговско-промишлена палата – Елеонора Иванова и Надежда Ванева - член на Управителния съвет на Палатата, определи призьорите в отделните категории.
 
Наградите бяха връчени на церемония в Новотел София в присъствието на професионалисти, официални гости и медии.
Наградата за “Най-добър работодател на годината” спечели Пощенска банка, а сред отличените в категорията Excellence in Coaching беше и русенската компания Инаут Трейд ООД.
 
За Employer Brand Leader отричието си поделиха Каргил България и СофтСърв, а Experian Bulgariа се наредиха първи както в категорията за Employer Branding Idea, така и в Employer Branding Project. Най-добри в категорията Employer Branding Innovation се оказаха Ikea, а първото място за Employer Branding PR кампания грабнаха Обединена българска банка.
 
Журито определи като номер 1 Employer Branding Video на СофтСърв България, а най-харесаният проект в категорията Innovation in Talent Management се оказа този на Kaufland България. The Taxback Group се отличиха сред конкурентите си с иновация в обучението на талантите и заеха първото място в категорията Innovation in Talent Education.
 
А1 България спечели приза за HR Strategy of the Year. Progress взеха наградата за HR Technology of the Year, а Upnetix се отличиха в категорията Excellence in Coaching.

Призът за Emerging Leader беше присъден на Acronis България, а в една от най-оспорваните категории Excellence in Office Space първото място си поделиха офисите на Sutherland Bulgaria и на Progress.
 
В най-новата категория за Employer Branding Event най-добър резултат имаше Обединена българска банка, които взеха и най-много отличия в надпреварата.
 
Организаторите отчетоха двоен брой участници в това издание на конкурса.
 
Според Надя Маринова, основател на Employer Branding Awards и главен редактор на b2b Media: “компаниите, които представят своите стратегии в този конкурс са не само привлекателни за работа и кариерно развитие, но те допринасят България да стане по-атрактивна за специалистите и като цяло да се превърне в едно по-добро място за живеене и реализация”.
 
Наградите имат за цел да оценят и отличат компаниите за техните високи постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд, насърчават иновациите в управлението на талантите и новите успешни стратегии в областта на човешките ресурси.
 
Пълният списък с участниците може да видите на https://talents.b2bmedia.bg/
 

Още по темата