bg | ro | en |

Събития назад

Пролетното издание на eCА Conference ще се състои изцяло онлайн

12.04.2021

 

Ежегодната конференция eCA Conference, организирана от eCommerce Academy, ще премине под мотото: “Stronger Together”. Нейното шесто издание ще се състои на 22 април 2021 година с начален час от 9 часа и ще продължи до 17:30 часа. За първи път събитието ще се проведе изцяло онлайн и ще включва 9 лекции с конкретни реални казуси от практиката на партньорите на Академията - доставчици на услуги и техните клиенти.

Тазгодишната конференция има за цел да обедини още повече обществото, занимаващо се с електронна търговия и да помогне на офлайн бизнеса със съвети как ефективно да навлезе в дигиталния свят. Организаторите отново дават заявка, че ще предоставят на публиката един полезен и интригуващ формат, който ще даде реални и работещи решения от практиката на експерти с дългогодишен опит. Конференцията ще се излъчва безплатно и на живо в затворена Facebook група.

Както всяка година, главен инициатор и на пролетното издание на eCA Conference, е Никола Илчев. В деветте истински истории, които 18 вълнуващи лектори ще споделят, ще се засегнат теми като “Маркетплейс трансформация на бизнеса”; “Адаптиране и прилагане на стратегии и рекламни похвати според обстоятелствата”; “Подобряване вътрешноорганизационните процеси на онлайн магазина чрез ERP интеграция”; “Куриерската услуга, която помага на бизнеса да расте”; “Оптимизация на процеси в онлайн поръчки на мебелна верига”; “Оптималната връзка на онлайн и офлайн”; “Фокус към малкия и среден търговец”; “Партньорството между онлайн магазин и интегратор на куриерски услуги – вратата към международни пазари”; “Маркетплейс - една страхотна възможност за растеж на бизнеса”.

Сред лекторите ще бъдат специалисти в електронната търговия и собственици на онлайн бизнеси. Гостите са представители както на малки, така и на големи търговски структури и притежават различен професионален опит. Своите истории ще споделят: Кирил Динов - представител на онлайн платформа за търговия; Смилен Смиленов - Project Manager в Performance маркетинг агенция; Красимира Ангелова - собственик на онлайн магазин за техника; Бисер Кръстев - член на екипа на единна ERP, CRM и BI платформа;  Теодор Боев - управител на онлайн магазин за матраци; Радослав Крумов - директор продажби в спедиторска фирма; Димитър Димитров - управляващ съдружник в уеб дизайн и eCommerce агенция; Валентин Додов - представител на мебелен магазин; Даниел Марков - специалист по дигитален маркетинг в дигитална агенция; Васил Първанов - маркетинг мениджър във верига ресторанти за бързо хранене; Никола Драгов - управител на eCommerce платформа; Явор Каридов - собственик на онлайн магазин за мобилни аксесоари; Светлозар Димитров - съосновател на компания, специализирана в куриерското и фулфилмънт обслужване на онлайн магазини; Пламен Стефанов - съосновател на бранд за натурални и органични продукти; Надежда Денчовска - Seller Performance Manager в маркетплейс платформа; Янко Малинов - мениджър онлайн продажби в компания, произвеждаща и дистрибутираща продукти за дома и бита.

Зад проекта eCommerce Academy Conference стои Академията за електронна търговия и обучения в областта на дигиталните познания и компетентност - eCommerce Academy. Тя е основана през 2016 година и от тогава обединява  хора, които имат намерение да създадат онлайн бизнес или да развият своето дигитално присъствие. Всички, реализирани до момента събития от Академията, имат над 5000 посетители и са получили подкрепа от множество партньори от страната и чужбина.

Изисква се регистриране на http://ecommercebg.com/, за да гледате на живо eCA Conference Stronger Together в затворена група във Facebook.

За повече информация относно събитието, програмата, лекторите и регистрацията вижте в следните канали на eCommerce Academy:

  • Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/186227379800144
  • Уеб сайт на Академията: https://ecommercebg.com/
  • Facebook страницата на Академията: https://www.facebook.com/ecommerceacademybg.

Още по темата