bg | ro | en |

Новини назад

Стартира годишният календар на Digital4 конференциите

17.03.2023

Годишната програмата на мащабната мрежа от конференции Digital4 стартира на 8 април от най-големия крайдунавски град в България. През 2023 година домакини на Digital4 събитията ще бъдат 10 от водещите бизнес центрове в страната - Русе, Благоевград, Бургас, Видин, София, Варна, Велико Търново, Пловдив, Плевен и Стара Загора.

Digital4 инициативите са обединени в проекта на Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA), наречен Digital4Bulgaria. Целта им е да се подпомогне развитието на дигиталния бранш в България, създавайки добавена стойност за общността и помагайки за дигиталната трансформация на бизнеса.

Годишният календар на проекта Digital4Bulgaria стартира в град Русе на 8 април, където водеща тема ще бъде Международната онлайн търговия. Посетителите ще се срещнат с международни лектори и ще научат актуалните успешни модели за международна търговия. Българо-румънска палата партнира на събитието в Русе.

Следващата спирка от националната обиколка ще бъде в Благоевград на 22 април, а на 27 и 28 април ще се проведе Digital4Burgas: Иновации, технологии и eCommerce. Digital4Vidin: Нови дигитални възможности 2023 ще се проведе на 12 май, последвана от конференцията в София с водеща тема: Иновации в онлайн търговията и разплащания, заедно с националния квалификационен кръг на Startup World Cup на 13 юни. На 24 юни домакин ще бъде морската ни столица, а Digital4Varna ще разгледа темата за SEO и Маркетинг чрез съдържание.

Наситената програма от конференциите Digital4 продължава извън проекта Digital4Bulgaria и извън пределите на страната. Тази година към събитийния календар са планирани пилотните издания на конференциите Digital4Athens на 16 ноември и Digital4Istanbul на 7 декември, които ще представят международни лектори, ще увеличават възможностите пред бизнеса и ще позиционират страната ни като дигитален хъб на Балканите.

 


Още по темата