bg | ro | en |

Настоящи членове

CloudCart

CloudCart е българска eCommerce as a service платформа за онлайн търговия, с красиви дизайни, приложения и интеграции за успех. CloudCart предоставя цялостно решение за търговците да създават, развиват и управляват своя eCommerce бизнес, създавайки благоприятни условия за развитие. Над 2500 търговци вече развиват и скалират успешно своя онлайн бизнес през платфотмата. Международното развитие и експанзия на бизнесите са по-лесни с CloudCart благодарение на локалния подход на компанията за всеки един от пазарите, в които се развива. Към момента това са именно България, Румъния, Гърция, Албания, Северна Македония и Косово.

CloudCart е не просто платформа за електронна търговия, а цялостно решение за предприемачите, решили да се развиват в сферата на eCommerce. Предоставяйки пълния микс за успешен eCommerce бизнес на едно място, отключва неограничени възможности и синергии, които да движат индустрията напред.

Стартирането и успешното развитие на онлайн бизнес не е лесна задача и CloudCart знае това. Именно затова българският стартъп предоставя достъп до всичко необходимо това да се случи безпроблемно, давайки на малкия предприемач най-силните оръжия за успех.

КОНТАКТИ:
Web:
https://cloudcart.com/
LinkedIn
Facebook
Instagram