bg | ro | en |

Събития назад

Включете се във водещото кариерно изложение Career Show 2021

09.09.2021

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2021 ще се проведе на живо на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември oнлайн. Своите формули за успех пред участниците ще споделят специалните гости на събитието: Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, тв водещата Десислава Стоянова, младият режисьор Крис Захариев, Йордан Дъбов и много други. И през тази година Българо-румънска търговско-промишлена палата е сред партньорите на проекта и подкрепя каузата за свързването на работодателите с квалифицирани кадри от цяла България.

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие, част от програмата на общността, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн.

“През тази година сред нашите партньори е Българо-румънска търговско-промишлена палата - така успяваме заедно да допринесем в развитието за връзката между бизнеса и квалифицираните кадри. Двудневното събитие Career Show 2021 ще даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света.”, споделят организаторите.

Компаниите, които се включат в Career Show 2021 ще имат възможност да се срещнат с предварително селектирани кандидати. Форумът предлага широки възможности за набиране на квалифицирани кадри на живо и чрез иновативен софтуер - онлайн, а също така и чудесни възможности за Employer branding.

Научете повече за участието си от тук: https://careershow.bg/employers/


Още по темата