bg | ro | en |

Събития назад

BULGARIA WANTS YOU идва в Русе

26.10.2022

Последното за годината събитие от поредицата „Живот и кариера – защо в България?" ще се състои на 25 ноември (петък) в Канев център в Русенския университет. Организаторите "Bulgaria wants you" канят компании от Русе и региона да се включат в кариерния форум, за да представят дейността си и да открият нови таланти. Българо-румънска палата е партньор на събитието.

"Щастлив съм, че само месец след голямото ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Според допитване, което направихме на място, близо 70% от тях са склонни да се върнат в България при подходящи работни предложения. Надявам се в Русе хората да научат, че могат успешно да се развиват в България вместо да емигрират, както от презентациите на гост-лекторите, така и от различните предложения за работа. Регионални компании вече са заявили своето участие, но все още с нас могат да се свържат и други компании от Русе и региона, които искат да се включат като изложители в кариерния форум" - сподели тв продуцентът Андрей Арнаудов, съосновател на Bulgaria wants you.

Организаторите все още не да обявили имената на лекторите от специалния панел, но издават, че ще бъдат нови лица, част от които и с кариера в Холивуд. Традиционно лекторите във форума на Bulgaria wants you са топ мениджъри, популярни и успели българи, и хора с впечатляващи бизнес истории.

За да участвате като изложител, можете да се свържете с екипа на платформата: +359 877 496 777 или sales@bulgariawantsyou.com.

Присъствието за посетителите е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук.

Българо-румънска палата работи от години по темата за привличането на таланти, развитието на уменията на служителите и трансграничната мобилност. Осъзнаваме колко е важно запазването на всеки човек във фирмата и привличането на подготвени специалисти. В тази връзка проектът ни LearnGen събира и дава идеи за наставничество между поколенията на работното място и създаването на условия, в които и младите, и възрастните служители биха се чувствали пълноценни, обменяйки опит и знания помежду си.

 

 


Още по темата