bg | ro | en |

Събития назад

Българо-румънски форум с двустранни бизнес срещи

01.06.2023

Редакция от 09.06.2023 г.: Събитието се отлага за есента. Ще Ви информираме своевременно за определената нова дата на провеждането му.

Имаме удоволствието да ви поканим на българо-румънски бизнес форум, който ще се състои на 16 юни (петък) в зала „Европа“ на Доходното здание в Русе.

Организатор е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), а Българо-румънска търговско-промишлена палата е един от партньорите на инициативата.

Събитието е разделено на две части – информационна, с акцент върху бизнес климата, възможностите за инвестиции в двете страни и сътрудничество в рамките на европейски проекти; и бизнес срещи между български и румънски фирми (b2b срещи) на място.

Компании от секторите хранително-вкусова промишленост, информационни и комуникационни технологии, агритех и високи технологии в областта на интелигентното земеделие, аутомотив и др. ще могат да се запознаят с нови потенциални партньори, както и да осъществят преки контакти.
Участието на представителите на българския бизнес в събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация до 12 юни 2023 г. на https://docs.google.com/forms/d/1v4o_Q-x5Cw9qCtRFeXy6nyKGRozupiOKjTwt0db9XkA/edit.

Списък с румънските компании, ще бъде изпратен преди началото на форума на регистриралите се от българска страна фирми.


Още по темата