bg | ro | en |

Събития назад

Балкански бизнес форум в Банско

03.06.2024

Българо-румънската търговска камара, Българо-турската търговско-промишлена камара (BULTISAD) и Бордът за външноикономически отношения на Турция (DEİK) обединяват усилията си за първия по рода си Балканск бизнес форум. Събитието има амбицията да се превърне в най-голямата годишна B2B среща на Балканите.
Презентациите и дискусиите ще се фокусират върху актуалните бизнес възможности, а двустранните срещи ще предоставят отлична възможност за установяване на нови бизнес контакти и намиране на потенциални бизнес партньори.

По време на форума ще се проведат два дискусионни панела:

  • Възможности за търговия и инвестиции на Балканите, който ще бъде модериран от – Кремена Пальонова – Шварц, директор продажби на SeeNews (SeeNews.com и Reneablesnow). В него ще участват Мила Ненова – изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, Армаган Ал – търговски аташе в Генералното консулство на Република Турция в Пловдив, Раду Молдован – министър-съветник в Търговско-икономическия отдел в Посолството на Румъния в София, Махмут Шахин – генерален секретар на Тракийската агенция за развитие, Светослав Младенов – директор бизнес развитие, Smart Energy Group.
  • „Технологии, иновации, регулаторна рамка и финансиране” ще бъде модериран от – д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия. В него експертизата си ще споделят Елеонора Иванова – изпълнителен директор на Българо-румънската търговска камара, която ще говори за възможностите за финансиране на бизнеса със средства по европейски проекти, Биляна Тончева от „Eco Globe“ за финансиране на бизнеса по националните програми, Христо Даскалов – зам.-председател на УС на Mobiliz Tracking System.

Събитието ще се фокусира върху следните сектори: автомобилостроене, автомобилни части, строителство, метали, машини, хартия, мебели, енергетика, опаковки, храна, ИТ, консултантски услуги, текстил, здравеопазване, химическа промишленост-козметика, пластмаси, туристически услуги, консултантски услуги (юридически и финансови), логистика. Събитието предоставя възможност за участие с щанд, на който компаниите могат да представят своя бизнес.

Регистрация: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1bG8_5A9lKe0y4ne_GlG9_wqSImpU9KhX4ItObUhFZGT2Yw/viewform
Програма: https://balkansummit.eu/
Място: Regnum hotel, Bansko


Още по темата