bg | ro | en |

Новини назад

Първи по рода си Balkan eCommerce Summit

14.03.2023

След успешното събитие „Електронната търговия – необходимото настояще“, което проведохме в Габрово, с Никола Илчев и eCommerce Academy, минаваме на следващото ниво. Каним ви на Balkan eCommerce Summit - двудневен форум, който ще събере на едно място представители на всички балкански пазари от над 12 държави, за да обменят ценно ноу-хоу, полезно съдържание, опит и идеи, както и да намерят начини и техники за още по-добра търговия помежду си.

Събитието ще се проведе в рамките на два поредни дни - 4-ти и 5-ти април 2023 г. в София Тех Парк, а негов организатор е екипът на eCommerce Academy – компания от семейството на Българо-румънска палата. Форумът е първи по рода си и събира на едно място (в София Тех Парк) повече от 25 лектори от 12 държави, над 450 гости и 40 международни изложители. Той е и отлична възможност за ползотворен нетуъркинг. На място ще бъдат топ търговци, експерти и провокиращи размисъл лектори в бранша от различни балкански държави.

Програма на събитието е разпределена в три основни направления:

  • eCommerce теми (Live Shopping, световни маркетплейс платформи);
  • Дискусионни панели на различни теми: маркетингови стратегии при трансгранична търговия, инструменти за подобряване на продажбите, трансгранични логистични решения и други;
  • Споделен опит от международни лектори, които ще очертаят основните начини и предизвикателства за стъпване на пазарите в техните държави, както и ще послужат като ориентир за какво да внимават новите eCommerce играчи там.

Вижте пълната програма и запазете своето място сега - посетете сайта на форума.

Ще се видим там!


Още по темата

тест

15.05.2024

още +