bg | ro | en |

Настоящи членове

АСКОМЕРС ООД

АСКОМЕРС ООД е основана през 1990 г. и оттогава се занимава с производство и търговия на домашен текстил, текстил за хотели и търговия с текстилни продукти.

През годините фирмата е била представител на редица български предприятия за памучни тъкани, а от 2000 г. е един от основните вносители на тъкани за спално бельо и производител на спално бельо, хавлии, халати, завивки и други изделия за дома и хотела.

През 2007 г. АСКОМЕРС ООД създава и търговската марка Decona. В момента Decona  е разпознаваем бранд, символ на качество, коректност и високи стандарти в комуникацията с клиента. Материалите, вложени в продуктите с марка Decona са екологично чисти и антиалергични. Това е дългогодишна фирмена практика, която е високо ценена от клиентите на компанията. 

АСКОМЕРС ООД има развита клиентска мрежа , както от физически магазини, така чрез онлайн магазини и платформи като eMag.bg, eMag.ro, vivre.bg, vivre.com и други местни платформи за електронна търговия.

Продуктовото портфолио на фирмата включва спално бельо, шалтета, чаршафи, пликове, калъфки, чаршафи с ластик, хавлии, халати, завивки, възглавници, одеяла, покривки за маса, непромокаеми протектори и др.
 

КОНТАКТИ:
Адрес: България, гр. София, бул. "Никола Петков" 136
Телефон: +359 888 50 62 200
Електронна поща: office@decona.eu
Интернет сайт: www.decona.eu