bg | ro | en |

Новини назад

ASAP - нова компания в БРТПП

02.03.2023

Имаме удоволствието да приветстваме още една компания, която се присъедини към Българо-румънска палата - ASAP.

ASAP е основана през 2007 г. и е специализирана в сферата на информационните технологии. Фокусирана е върху предоставянето на цялостни бизнес решения, които са адаптирани според нуждите на клиентите ѝ в три основни направления – разработка на софтуер, системна интеграция, IT обучения и сертификация.
Компанията стартира дейността си като SAP Education Partner и e единственият партньор на SAP SE, който предлага публични обучения. След това добавя към портфолиото с услуги IT обучения и сертификация за водещите технологични брандове – Microsoft, Cisco и други. През 2008 г. фирмата
създава собствен отдел за разработка на софтуер, който е насочен към аутсорсинг услуги за щатския и австралийския пазар. За да затвори жизнения цикъл на IT услуги, през 2009 ASAP създава и IT екип, който се занимава първоначално с компютърна поддръжка за малкия бизнес и различни учреждения.

През 2012 г. ASAP разширява дейността си и започва да предлага продукти и услуги на румънския пазар.
Към днешна дата компанията предлага широк спектър от IT услуги и продукти с добавена стойност за обществото. Компанията разполага със собствени офиси, центрове за поддръжка и обслужване на клиенти, както и малък център за данни.

Специално за нуждите на малкия и средния бизнес, ASAP предлага софтуерни решения, изцяло съобразени със спецификата на съответната организация. При разработването на всяко едно софтуерно решение основната цел на специалистите на ASAP е оптимизацията на процесите в
съответната компания.

Можете да се свържете с екипа на тел: 02/4475 100, е-mail: sales@asap.bg, както и да разгледате уебсайта на ASAP https://www.asap.bg/.


Още по темата

тест

15.05.2024

още +