bg | ro | en |

Промоция и реклама

За фирмите, които искат да се възползват от утвърдените ни комуникационни канали и тяхното съобщение да достигне до фирмите, които развиват бизнес и от двете страни на Дунав, предлагаме платени публикации и рекламни банери в комуникационните канали на Палатата.

Вариант 1: Публикация в сайта на Палатата

Изпратете ни Вашата новина или информация за събитие, ние ще я преведем на 3 езика и публикуваме на сайта на Палатата, който се радва на 3000 уникални посетителя на месец. Допълнително тя ще бъде:

  • фиксирана на начална страница на сайта за период от 1 седмица
  • включена в седмичния бюлетин на Палатата, който всеки петък се разпраща ексклузивно до компаниите-членки;
  • популяризирана чрез постове в социалните ни канали Facebook и LinkedIn;

Можете да ни изпратите обява, която да публикуваме в Офертния център на Палатата. B2B центърът е с безплатен достъп за всички фирми.

Вариант 2: Банер реклама на начална страница

Представете бизнеса си визуално в сайта на Палатата чрез банери за период от 1 месец (или по договаряне). Вижте размерите и позициите и се запознайте с цените на банерите. Фирмите членки могат веднъж годишно за публикуват свой банер в сайта ни напълно безплатно.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules/raphf.so' - /opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules/raphf.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/brccieu8/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/brccieu8/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error