bg | ro | en |

Събития назад

Европейска бизнес нетуъркинг вечер 2021

18.05.2021

След прекъсване на събитията на живо, наложено заради COVID, имаме удоволствието да ви поканим на съвместна нетуъркинг вечер на открито, на която ще бъдат спазени всички мерки за социално дистанциране и безопасност.

Европейската бизнес нетуъркинг вечер 2021 се организира съвместно от 11 двустранни търговски камари: Белгия-България-Люксембургски бизнес клуб, Британско-българска бизнес асоциация, Българо-румънска търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германско-българска търговско-промишлена палата, Унгарско-българска търговска камара, Шведско-българска търговска камара, Advantage Австрия, Италианска търговска камара в България, Българо-испанска търговска камара и ще се проведе на 24 юни.

Очакваме събитието да се превърне в първокласен нетуъркинг коктейл, в който да участват над 400 души. Сред тях ще бъдат представители на мениджмънта от най-високо и средно ниво на международни фирми, опериращи в България, както и хората, отговорни за вземането на решения в тези компании. Те ще използват възможностите за B2B срещи, за да търсят нови партньори, доставчици, клиенти и дистрибутори. Не пропускайте възможността да бъдете част от най-голямото нетуъркинг събитие през 2021 година.

Кога: 24 юни 2021 г., четвъртък, 18:30 часа
Къде: София Тех Парк

Такси за участие:

  • За представители на компаниите, членуващи в камарите съорганизатори - 60 лв. на човек.
  • За компании, които НЕ са членове на никоя от камарите - 120 лв. на човек.

* Всички суми са с включен ДДС

Моля, имайте предвид, че в настоящата ситуация, причинена от пандемията, местата ще бъдат ограничени. Побързайте да се регистрирате тук.

Регистрацията се потвърждава само след доказателство за плащане на такса за участие.

Предвид продължаващата ситуация с COVID в европейски и световен мащаб, международната бизнес общност в България би искала да изпрати послание за единство и да покаже, че успешният бизнес не познава граници, процъфтява променяйки се и се придържа към лоялната конкуренция и върховенството на закона. Събитието има за цел да покаже единството на международния бизнес в страната и да създаде нови контакти за членовете на участващите организации.

Ако се интересувате от спонсорирането на това събитие, моля, прегледайте възможностите тук.


Още по темата