VIP BUSINESS AWARDS 2016

По време на годишните награди VIP Business Awards ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас. Събието ще се състои в хотел Хилтън – София на 24 март 2016. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса.

Тези награди ще бъдат дадени за изключителен успех, иновации и етика, които са задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество.
Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.

Наградите VIP Business Awards 2016 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас, допринесли за устойчивото развитие на обществото. Партньори на събитието са БТПП, СТПП, БРТПП, ПТПП, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC и други. Журирането, което ще отреди победителите във VIP Business Awards 2015, е поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието. Медийните партньори ще предоставят своите номинации до 01.02.2016 г.

В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категории Корпоративна и социална отговорност, Нов проспериращ бизнес, Опазване на околната среда, Млад предприемач, Нов иновативен продукт/услуга, Устойчиво развитие на бизнеса, Най-добри клиентски практики, Бизнес практики с благотворителни инициативи, Международно признание, Цялостен принос в бизнеса и други.

При повече от един номиниран в тази категория, журито ще излъчи победител. Номинациите ще бъдат направени от журналисти, специалисти и всички добросъвестни практикуващи фирми за маркетинг и реклама. Организаторите си запазват правото да се произнесат по допустимостта на всеки участник.

Като партньор на събитието БРТПП номинира компании за участие в конкурса – свои членове.
Очакваме предложения до 10.02.2015 на info@brcci.eu

   

healthy-at-work