В. Х. Кансълтинг се присъедини към нас

В. Х. Кансълтинг ЕООД (ИЛИНЕЛИ) е специализирана в търговията и производството на  инструменти за зърно-съхранение и зърнен анализ.

Техният екип има опит от над 10 г. на пазара за специфична селскостопанска техника в България! Инженерите им работят с оборудването на производители като Kongskilde (пневматични транспортьори), Nord Mills (оборудване за мелници и фуражни заводи), Supertech Agroline (влагоанализатори за зърно), Brice-Baker Co (силози за зърно), Scandia-Elevator (транспортно оборудване за зърнобази), Zanin (зърносушилни и почистващи машини), Tornum (зърносушилни), Denis (почистващи машини) и др.

Следвайки техния принцип – да предоставят на клиенти си приемливи цени и задоволително качество, произвеждат някои от продуктите на местно ниво. Охладителите им за зърно са с признато високо качество и се продават и извън страната. Изработват също пневматични транспортьори, преносими обръщачи за зърно, системи за вентилация на зърно, както и други иноватични инструменти, по поръчка на клиентите им.

Търсят постоянно партньори в съседните на България страни. Ако имате желание да работите с тях, с цел стартиране на търговско сътрудничество или ако желаете да поръчате техни продукти, може да посетите интернет страницата им: www.ilineli.com, или да се свържете с тях на следните координати:

 

В. Х. Кансълтинг ЕООД
гр. Варна 9000, България
ул. Велико Христов 24, ет. 3
тел.: +359 885 945 090, +359 878 923 554
e-mail: ilineli_bulgaria@abv.bg

   

healthy-at-work