Румънско туристическо изложение 17-ти-20 ноември 2016

В периода 17-ти до 20 Ноември 2016, в 3 зали, от С1 до С3 в рамките на Панаирен център Ромекспо, ще се проведе Румънското туристическо изложение, което е най-доброто място, за да се запознаете с красивите дестинации от Румъния и чужбина.

Вие ще имате възможност да избирате от стотици предложения и ще можете да участвате в атрактивните странични събития, които Romexpo и нейните партньори са подготвили за това издание. Вие също така ще имате възможност да се срещнете с нови бизнес партньори, както и да укрепите вече съществуващите връзки с традиционните си партньори.

В същия период 17-20 ноември 2016 Romexpo организира Romhotel – изложба, посветена на производството на индустрията ХОРЕКА(хотелиерство и ресторантьорство). Това представлява идеална платформа за изложба на по-високо професионално ниво-всички последни новини и тенденции на постоянно растящият и развиващият се пазар в туристическата индустрия на международно ниво.

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата : тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: ivelikova@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

Крайният срок за заявяване на участие е 30.08.2016 г.

***
Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work