ROMHOTEL -17-ти-20 ноември 2016, международна изложба на оборудване, обзавеждане и консумативи за хотели и ресторанти

Romhotel – изложба, посветена на производството на ХоРеКа индустрията(хотел, ресторант, кафетерия)., ще се провее между 17-ти и 20-ти ноември 2016 г. в изложбен център Romexpo – Букурещ, Румъния.

В своето 24-то издание, ROMHOTEL представлява идеална платформа за изложение на професионално ниво, като се засягат всички последни новини и тенденции в непрекъснато растящият и развиващият се пазар на туристическата индустрия.

Фирми от Румъния и от чужбина участват на изложението ROMHOTEL, за да представят мебели и оборудване за хотелиерския и ресторантьорския бизнес. Също така, по време на изложението, се дава възможност за участвате в предавания за готварство, водени от известни готвачи от чужбина, професионални състезания за бармани, сервиране и дегустация на вина, предавания и шоу програми за бармани, както и участие в конференции, насочени към актуалните теми за ХоРеКа индустрията.

По този начин участниците имат възможност да се срещат с други специалисти, да проучат внимателно продуктите и услугите, предоставяни от изложението, да бъдат информирани за най-актуалните тенденции на пазара, да подпишат нови бизнес договори и представят своите продукти директно до набелязаните бизнес среди. Посетителите имат възможност да обменят опит в близки до техните сфери на дейност и да се възползват от най-изгодните оферти и промоции.

При желание за участие в изложението екипът на БРТПП моли за бърза реакция от Ваша страна, тъй като местата са почти заети към насотящият момент.

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата: тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: ivelikova@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

***

Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите,желаещи участие време и допълнителни разходи.

   

healthy-at-work