Покана за конференция за Ритейл и ХоРеКа дистрибуцията в Румъния

Румънската компания Modern Buyer – наш партньор и фирма, членуваща в Палатата, организира конференция за състоянието и перспективите за развитие на дистрибуцията на стоки за секторите търговия на дребно и ХоРеКа в Румъния. Тя ще се проведе на 22 март 2018 г. в хотел Crowne Plaza, гр. Букурещ, Румъния. За участие в събитието са поканени над 160 румънски дистрибуторски компании-доставчици за секторите търговия на дребно и ХоРеКа, производители на пакетирани стоки, както и доставчици на услуги от други области, свързани с дистрибуцията – транспортно-логистични компании, фирми за пакетиране и опаковане на стоки, IT фирми и др.

Дискусиите ще бъдат насочени към анализ на показателите за ефективност на дистрибуторските компании и тенденциите в развитието на дистрибуцията – разработване на частни търговски марки, разширение на обхвата на дистрибуторската мрежа, инвестиции в нови технологии и др.

Програмата е разделена на няколко работни модула:

– Модул 1: Развитието на ключовите показатели в дистрибуторския сектор – сравнителен анализ на сектора дистрибуция в Румъния, представящ реалната картина на неговата динамика.

– Модул 2 (част 1): Как се развива дистрибуторския бизнес – разработване на насоки за мениджърите на дистрибуторските компании за създаване на нови услуги, ориентиране към логистиката и др.

– Модул 2 (част 2): Партньорства с добавена стойност между дистрибутори и доставчици – примери за добри практики как дистрибуторите и производителите могат да си партнират, за да увеличат продажбите си

– Модул 3: Частните търговски марки – развиващо се направление, все по-често използвано от компаниите в сферата на дистрибуцията

Конференцията би била интересна и полезна за всички български компании, които желаят да развият бизнеса си в Румъния. Тези, които вече работят на румънския пазар, ще могат да се ориентират как се развива секторът, нужно ли е да реорганизират бизнеса си и да се фокусират само в една област –логистика,  импорт или да създадат своя дистрибуторска марка.

Редовната цена за индивидуално участие е  140 евро без ДДС, като желаещите да получат четвъртото издание на Наръчника за дистрибуторите в търговията на дребно и ХоРеКа сектора 2018 заплащат общо 230 Евро без ДДС.

За участието си фирмите, членуващи при нас получават преференциални цени:

 

Индивидуално участие

126 евро без ДДС

Фирмен пакет

950 евро без ДДС

Включва:

– 1 участник на конференцията (с пауза за кафе и обяд)

– Достъп до презентациите на лекторите

– Наръчник за дистрибуторите в търговията на дребно и ХоРеКа сектора, издание 2018 г.

Включва:

– 1 участник на конференцията (с пауза за кафе и обяд)

– 1 нощувка в хотел Crowne Plaza, Букурещ на 21 март (единична стая)

– Реклама на страницата на Modern Buyer – www.modernbuyer.ro

– Презентационен щанд за Вашите продукти и услуги

– Достъп до презентациите на лекторите

– Достъп до списъка с участниците

– Наръчник за дистрибуторите в търговията на дребно и ХоРеКа сектора, издание 2018 г.

 

По време на конференцията е осигурен превод на английски език.

 

Повече информация за събитието може да намерите ТУК.

Допълнителна информация можете да получите и от нашия екип:

Лице за контакт: Искрена Великова

тел: 082/ 507 606

0879 517 027

ел. поща: events@brcci.eu

   

healthy-at-work