„ПРОДАВАЙ УСПЕШНО В РУМЪНИЯ“

Българо-румънска търговско промишлена палата ви кани на практическо обучение „ПРОДАВАЙ УСПЕШНО В РУМЪНИЯ“. Темата е он-лайн търговия, а водещи търговци и он-лайн специалисти от северната ни съседка ще ни предоставят полезни съвети как да развием своята маркетингова стратегия и продаваме успешно на пазар с повече от 10 милиона потребители в мрежата.

Обучението е организирано от eCommerce Academy, с подкрепата на Българо-румънска търговско промишлена палата и ще се проведе на 18 юни 2016 г., в гр. Русе, хотел Теодора Палас.

Гост-лектори ще са представители на FAN Courier – един от водещите куриерски оператори в Румъния, Vivre Deco – най-бързо развиващият се он-лайн търговец в Румъния и България, 2Performant – една от водещите Affiliate маркетинг компании в северната ни съседка.

На събитието ще присъстват и доказани български професионалисти в сферата на маркетинга, които от години провеждат успешни кампании за свои клиенти на румънския пазар.

Обучението е насочено към всички български търговци, вкл. тези, които все още не разполагат с он-лайн магазин и нямат присъствие в мрежата, както и да им демонстрира колко лесно и бързо могат да управляват интернет платформа дори и на чужд пазар.

Повече информация за събитието, лекторите и темите можете да намерите на сайта на организаторите: http://ecommercebg.com, както и чрез Facebook: http://facebook.com/ecommerceacademybg  

Очакваме ви!

   

healthy-at-work