Private Label Innovation Show отваря врати за седми път

PRIVATE LABEL INNOVATION SHOW е едно от най-големите международни събития в Румъния за срещи и бизнес възможности за т.нар. „частни търговски марки“ – собствените марки на веригите магазини, представени в Румъния. Събитието се организира от Modern Buyer–Romania – ексклузивен партньор на БРТПП, и ще се проведе на 21 септември 2018 г. в гр. Букурещ, хотел „Crowne Plaza”.

Private Label Innovation Show е насочено към търговците от Румъния и Молдова, както и към румънски и чуждестранни производители и доставчици, работещи с частните търговски марки. На събитието ще присъстват около 80 румънски и чуждестранни лектори, 700 производители от Румъния и други държави, както и приблизително 1500 участници от над 10 европейски държави.

Фокусът на седмото издание на инициативата е насочен към развитието на индустрията на частните търговски марки, успешно реализирани проекти в сферата не само на бързооборотните потребителски стоки, но и на стоки от други икономически категории – текстилна индустрия, домашни потреби, храна за животните и др.

Сред участниците на събитието ще има управители на фирми, маркетинг мениджъри, мениджъри по качеството, мениджъри по покупко-продажбите и др.

Такса за участие:

Индивидуален пакет

Промоционален пакет

Един участник на конференцията (с включен обяд и кафе пауза)

Един участник на конференцията (с включен обяд и кафе пауза)

Достъп до презентациите

Достъп до презентациите

Достъп до списъка с участници

Достъп до списъка с участници

Цена: 150 евро

Лого на интернет страницата на Modern Buyer

 

Една нощувка в хотел

 

Промоционални материални, включени в картата на събитието

 

Собствен фирмен щанд за презентация на дейността и търговската марка на компанията

 

Цена: 1200 евро

 

* Всички цени са без включен ДДС. Фирмите-членове на БРТПП получават 10% отстъпка от цената на индивидуалния пакет.

   

healthy-at-work