Предстоящо: Най-големите търговски изложения през есента в Букурещ

Едни от най-големите търговски изложения в Румъния и на Балканите като цяло, се организират през тази есен в Букурещ, Румъния. Това са поредните издания на международните изложения, организирани от Панаирен център Ромекспо – лидер в изложбената индустрия на Румънският пазар.

Три са големите събития през месец октомври. 42-то издание на емблематичния Международен технически панаир TIB – Букурещ ще се проведе в панаирен център ROMEXPO в периода 12-15.10.2016 г. Настоящото издание ще се проведе успоредно с ExpoEnergiE – Международно изложение за възобновяеми и конвенционални енергийни източници, технологии и оборудване в областта на нефтена и газова индустрия и INVENTIKA – Международно изложение за изобретения, научни изследвания и нови технологии.

Месец ноември е изпълнен с едни от най-мащабните събития през изложбената година.

Най-голямото и важно събитие за селското стопанство, изложението IndAgra, се организира от Romexpo в партньорство с Търговско-индустриалната камара на Румъния за поредна година. През настоящата година 21-то му издание ще се проведе в периода 02-06 ноември в Панаирен център Ромекспо, като ще се разполага както на закрити, така и на открити площи.

Това е най-мащабното събитие по рода си в Румъния за насърчаване потенциала на местното животновъдство, отглеждането на традиционни био култури, както и на овощарството, лозарството и по-специално на международно признатите румънски винени сортове.

Изложението се провежда едновременно със следните свързани с тематиката международни изложения: INDAGRA FOOD – Международно изложение за продукти, технологии и оборудване в хранителната индустрия и EXPO DRINK – Международно изложение за вина, алкохолни и безалкохолни напитки.

IndAgra FOOD e международен търговски панаир за хранително-вкусовата промишленост и представлява най-важната рекламна платформа за фирмите в тази област.

19-тото издание на EXPO DRINK & WINE ще бъде едно от най-важните събития в областта на алкохолните и безалкохолни напитки в Румъния.

По-късно през номеври предстоят и най-важните изложения в областта на туризма.

В периода 17-20.11.2016 г. ще се проведе Румънското туристическо изложение, което е най-доброто място, за да се запознаете с красивите дестинации от Румъния и чужбина.

Изложението дава възможност за избор сред стотици предложения и участие в атрактивните съпътстващи събития, които организаторите от Панаирен център Роекспо и техните партньори са подготвили за това издание.

В същия период се организира също така ROMHOTEL – международна изложба на оборудване, обзавеждане и консумативи за хотели и ресторанти със специална международна секция по гастрономия – Food International. Това представлява идеална платформа за изложба на по-високо професионално ниво с всички последни новини и тенденции на постоянно растящият и развиващият се пазар в областта на туристическата индустрия.

Всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, могат да се свържат с екипа на Палатата : тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: ivelikova@brcci.eu, където можете да получите пълната информация и формуляри за участие.

***

Като дългогодишен представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

healthy-at-work