Предстоящи изложения от Ромекспо – 28.10 – 01.11.2015

В периода 28.10 – 01.11.2015 г. Панаирен център Ромекспо е домакин на едни от най-големите събития, провеждани ежегодно:

  • ALL PACK – Международно изложение за опаковки, материали, специализирани машини и оборудване;
  • INDAGRA – Международно изложение за продукти, технологии и оборудване в областта на селското стопанство, овощарство, лозарство и животновъдство;
  • INDAGRA FOOD – Международно изложение за продукти, технологии и оборудване в хранителната индустрия;
  • EXPO DRINK & WINE – Международно изложение за вина, алкохолни и безалкохолни напитки.

Изложенията са едни от най-мащабните събития в Румъния, а най-важните румънски и чуждестранни компании представят продукти, технологии и услуги, специфични за този панаир. Посетителите имат възможност да се запознаят с нововъведенията в областта на самото изложение, да закупят продукти и/ или услуги на специални цени, директно да преговарят с доставчиците и да подпишат важни договори.

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат в най-кратки срокове с екипа на Палатата на следния адрес: Русе – 7000, ул. Хан Омуртаг 33, офис 1; Тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: office@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

***

Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

healthy-at-work