Случи се! Конференция NEXT BLOCK Blockchain в София + Невероятно парти на Фешън ТВ

На 14 септември 2018 г., първата блокчейн конференция NEXT BLOCK СофияЕволюцията на парите“ бе организирана от Krypton Events, в партньорство с Cryptovest.

Събитието се радваше на подкрепата на най-голямата по оборот световна борса за биткойни OKEx, световният лидер в глобалните разплащания Paysafe и лидерът в проследяването на капитализацията на различните криптовалути CoinMarketCap.

NEXT BLOCK събра повече от 300 участника от България и от целия свят – отлични експерти, инвеститори и многообещаващи млади компании. Стерлин Луян изнесе полезна реч на тема “Криптовалутата и психологическата еволюция на парите” за това как криптовалутата ще наруши съществуващата тема на фиат парите, пренасяйки ни на следващото ниво на еволюцията.

„Криптовалутата е невероятно приложение за блокчейн технологията. Това е технология, която масово трябва да бъде приета“ каза той.

По време на дискусията “Цифрови активи срещу физически активи”, Марк Бернегер – предприемач, занимаващ се с финансови технологии и криптовалути, сподели, че не е нужно крайните потребители да знаят какво се крие зад приложението, услугата или продукта, който използват всеки ден, стига той да е стойностен. Това е ключово за мащабното приемане на технологията и придвижване към следващото ниво на развитие на индустрията.

От своя страна, Ясен Янков, инженер-мениджър в Paysafe Group, счита, че не трябва да се борим с регулаторите, трябва да приемем регулацията, тъй като това е единственият път към по-зряла индустрия.

„За да се приеме масово технологията, трябва да са налични три неща: познаване на идентичността на всеки клиент в екосистемата (т.нар. KYC – Know Your Customer), второто е споделеният метод за плащане, платежните портали, които са връзката между фиат парите и криптовалутите; а третото – не трябва да има човек, който да пита какво представляват криптовалутите“ обясни г-н Янков.

В допълнение, 9 отбора се присъединиха към Hackathon, съорганизиран от Paysafe, и три от тях си разделиха наградния фонд от 10,000 лв. и IOTW токени, равняващи се на 10,000 долара!

Върховния момент на събитието бе НАЙ-ЕКСКЛУЗИВНОТО и СТИЛНО парти на Балканите, съорганизирано от Фешън ТВ – FTV партито на NEXT BLOCK. То се проведе в софийския клуб PM, в който на гостите бяха сервирани освежаващи коктейли в привлекателна атмосфера, подсилена от невероятното изпълнение на Веси Бонева, както и различни танцови представяния!

Присъединете се към обсъжданията за следващото събитие на NEXT BLOCK – “Еволюция на недвижимата собственост” в Лисабон на 9 ноември на страниците на NEXT BLOCK във Facebook, Telegram, Instagram, Twitter и LinkedIn.

   

healthy-at-work