България е домакин на международна блокчейн конференция и елегантно FTV парти

На 14 септември 2018 НДК София ще бъде домакин на конференцията NEXT BLOCK “Еволюция на парите” организирана от Krypton Events в партньорство с Cryptovest.

Събитието е подкрепено от най-голямата по търговски обем световна борса OKEx, световния лидер в глобалните плащания Paysafe и международния лидер в следенето на капитализацията на крипто пазара CoinMarketCap.

Събирайки над 350 участници и над 20 утвърдени говорители, конференцията ще бъде съпътствана от елегантно и запомнящо се афтърпарти с подкрепата на FashionTV. Най-грандиозното крипто парти на Балканите за 2018 година!

ПРИПОМНЯМЕ ВИ, ЧЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БЪЛГАРО-РУМЪНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА БИЛЕТА. Тази отстъпка ще можете да ползвате при закупуване на билет, когато ще имате опция да въведете промо код, който в случая е PromoBRCCI10.

NEXT BLOCK София Основен Лектор:

– Стерлин Лужан, посланик на Bitcoin.com и водещ източник на информация относно всичко свързано с Биткойн. Стерлин е един от най-известните крипто журналисти, редактор и лектор. Той е и добре познат анархист и есеист, въвлечен в криптовалутите и Биткойн от 2012 година насам.

Сред останалите лектори ще намерите имена като:

Марк Бернегер, сериен fintech и крипто предприемач;
Мишел Игълщайн, съосновател и CEO на FDCTech, Inc.;
Томас Грeъм, управляващ съдружник на TLDR, съосновател на Codec, MapD, Media Protocol, DFC;
Он Явин, съосновател и CEO на Cointelligence;
Авия Арика, ръководител на Aviya Law;
Паскал Фостър, член на управителния съвет в Crypto Finance AG;
Агада Намери, генерален мениджър в iCapital.

Намери още лектори на next-block.org!

Конференцията ще включва и експо изпълнено с блокчейн проекти и ICO Quick-fire Pitch сесии, където всеки участник ще разполага с 5 минути, за да спечели доверието на инвеститорите.

Черешката на тортата ще бъде най-ексклузивното и стилно афтърпарти на Балканите, FTV парти организирано от NEXT BLOCK. Това е събитие, което не може да пропуснете, защото на борд ще бъде и българската суперзвезда Веси Бонева!

За да научите повече, да закупите билет, да станете спонсор или медиен партньор, моля посетете next-block.org

За да следите развоя на събитията, моля последвайте NEXT BLOCK във Facebook, Telegram, Instagram и Twitter.

   

healthy-at-work