Международен технически панаир TIB – Букурещ

42-то издание на емблематичния Международен технически панаир TIB – Букурещ ще се проведе в панаирен център ROMEXPO в периода 12-15.10.2016 г. Настоящото издание ще се проведе успоредно с ExpoEnergiE – Международно изложение за възобновяеми и конвенционални енергийни източници, технологии и оборудване в областта на нефтена и газова индустрия и INVENTIKA – Международно изложение за изобретения, научни изследвания и нови технологии.

Изложението е едно от най-мащабните събития в Румъния. На този панаир, посветен на промишлените технологии и оборуване, компаниите ще представят: лазерни технологии, роботика, металорежещи машини и мултифункционални промишлени машини, продукти с иновативен дизайн, помпи, компресори и хидравлична техника, ИТ продукти и софтуер.

Основни тематики на TIB можете да видите тук 

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата : тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: ivelikova@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

Крайният срок за заявване на участие е 05.08.2016 г.

***
Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work