Медияпост Хит Мейл се присъединява към Българо-румънска търговско промишлена палата

Медияпост Хит Мейл е специализирана агенция за цялостно обслужване в областта на директния и дигитален маркетинг, част от френската група La Poste.

Българският офис на компанията е открит през 2005 г. в гр. София. Първоначално Медияпост Хит Мейл специализира в кампании с директна поща, изграждане на бази данни и организиране на потребителски промоции. Постепенно добавя в портфолиото си услуги като имейлинг, SMS, проучвания по телефона и онлайн, изграждане и обогатяване на бази данни. От 2012 г. предлага и разработване на промоционални уебсайтове, онлайн реклама във Facebook или Google, програми за лоялност, организиране на томболи, опаковане и доставка на промоционални материали и/ или награди.

Разрастването си на българския пазар компанията дължи предимно на обещанието си за по-добри резултати, постигани чрез паралелни тестове на рекламни послания и пълна измеримост на кампаниите. Работи с доказани софтуерни решения за тестове на страници за привличане на клиенти онлайн, имейл активности и онлайн реклама.

През 2015 г. Медияпост Хит Мейл е единствената българска дигитална агенция, поканена от Facebook на международен семинар в Дъблин, Ирландия. От 2016 г. е партньор на Google. От офиса в София компанията управлява дигитални кампании в няколко европейски държави за клиенти от различни сфери на бизнеса. Започва работа и с различни електронни магазини, за които управлява онлайн кампании и автоматизирани маркетинг активности. Стратегически партньор за България е на водещата платформа за имейл съобщения Retargeting.

През декември 2015 г. към българската група на La Poste се присъединява и Метрика – агенция за телемаркетинг (кол-център с 40 места), дигитален печат и фулфилмънт (обслужване на поръчки за електронни магазини в специализиран склад).

От края на 2016 г., в сътрудничество с русенската компания за куриерско консултиране InOut, Медияпост Хит Мейл започва да предлага и услуги по локализиране на електронни магазини под името Balkan E-Commerce. По този начин онлайн магазините могат значително по-лесно да стартират своя бизнес в Румъния или България. Услугата включва превод и адаптиране на електронния магазин и съдържанието за продуктите за съответния пазар, фулфилмънт и куриерско обслужване на поръчките до всяка точка на съответната държава, онлайн реклама, консултации по юридическите или финансовите въпроси и др. 

Днес клиенти на Медияпост Хит Мейл са водещи български и международни компании като Samsung, Bakker, Provident, Bayer, Bosch, Premio Travel и др.

www.mediaposthitmail.bg

   

healthy-at-work