Коледна покана от БРТПП

Скъпи приятели, колеги и партньори,

Замириса ли ви вече на Коледа? На подаръци, изненади, борови иглички, запалени свещи, срещи с приятели и хубаво вино…

Ние от Българо-румънска търговско промишлена палата ще се радваме да отпразнуваме заедно с Вас отминаващата година, през която се трудихме упорито и постигнахме много.

Време е за празненство с DJ и танци, вкусна храна, изненади и детски коледен дух, за приятни разговори, делови контакти с колеги и партньори.

Затова сме избрали живописно място в близост до река Дунав, където по традиции още от 1878 г. седем поколения от фамилия Рабчев създават вино, печелило златни и сребърни медали от редица престижни световноизвестни конкурси.  https://sevengenerations.bg/

Именно там – във винарски комплекс „Седем Поколения“ в с. Мечка, Ви очакваме на 16.12.2017г. от 17.30 часа на Коледен празник, на който ще се забавлявате, но и ще научите повече за инициативите на БРТПП за следващата година. Ще има детски смях и закачки, томболи и много коледно настроение.

Погрижили сме се да има осигурен транспорт от и до Русе, а тези от Вас, които биха искали да останат и пренощуват в хотела към винарския комплекс, ще получат специална преференциална цена.

За членовете на БРТПП цената на куверта е 24 Евро. За фирми, нечленуващи в Палатата, е 29 Евро.

Тъй като ние съфинансираме събитието, с част от тази сума Вие също ще подкрепите дейността на Българо-румънския детски фонд, за провеждането на няколко инициативи през 2018г.

Моля да потвърдите присъствието си до 04.12.2017г.

 

Очакваме Ви!

Екипът на Българо-румънска търговско промишлена палата

 

За повече информация и потвърждения:

Тел: 082 507 606; 


0879 517 027
Искрена Великова


0899 664 745
Десислава Пенчева

Eл. поща : events@brcci.eu

   

healthy-at-work