„Керчев и синове“ ООД се присъедини към нас

Фирма „Керчев и синове” ООД е създадена през 1996 г. като семеен бизнес. През годините фирмата успява да се наложи като надежден производител и търговец на селскостопански продукти на Европейския пазар. В стопанството на „Керчев и синове” се обработва около 2700 ха земеделска земя, голяма част от която е собственост на компанията. В момента фирмата произвежда зърнени и маслодайни култури: ечемик, пшеница, твърда пшеница, царевица, маслодаен слънчоглед, тиквени семки, леща и боб. „Керчев и синове” ООД също е сертифициран производител на семена в България. Производството е висококачествено, отговарящо на всички изисквания на европейските стандарти. Фирмата е уважаван партньор на редица западноевропейски компании, на които доставя селскостопански продукти с отлично качество.

„Керчев и синове“ ООД разполага с модерен машинен парк, който се подновява всяка година с нови тежкотоварни автомобили. Това ни позволява да осигурим бърз транспорт на селскостопанската продукция от полето до склада и до крайния клиент.

Фирмата разполага със складови помещения с общ капацитет 32 000 тона – плоски складови помещения и силозен комплекс с капацитет от 6 000 тона.

Една от новите дейности на компанията е био производство на пшеница, леща и боб, обособено като отделна единица.

Семейната компания предприема и първи стъпки в производството на хранителни продукти за крайния потребител – леща и боб в малки разфасовки, тиквено олио, различни видове брашна и макаронени изделия от твърда пшеница, собствено производство.

Фирмата има собствено пристанище на р. Дунав, в гр. Русе, с прилежащи складови площи от 3000 кв. м.. От този хъб се изнасят и внасят селскостопански продукти и други насипни товари. Амбицията на собствениците на фирмата е да привлече повече български, румънски и западноевропейски фирми, които да използват услугите на новото пристанище. Всяка година се инвестира в подобряване условията и техниката на пристанището, за да са доволни клиентите.

В допълнение към тази дейност „Керчев и синове” предлага и транспортни услуги на селскостопански машини от пристанище Русе до всяка точка на териоторията на България и Румъния. Транспортните средства на фирмата отговарят на всички технически изисквания.

Освен това семейната компания може да се похвали с един напълно оборудван сервиз, с найновите технологии за диагностика, поддръжка и ремонт на селскостопански машини. Фирмата предлага и нови и втора употреба селскостопански машини, резервни части и консумативи за машини John Deere и Lemken.

„Керчев и синове” ООД печели вече два пъти приз- „Най-успешна компания в сектор селското стопанство за 2013 г. и 2017 година в град Плевен”.

   

healthy-at-work