Изложба на храни и напитки в Пловдив

На Международния панаир в град Пловдив, който ще се проведе от 21 до 25 февруари, ще бъдат показани новите тенденции в храните и напитките. Здравословните и био храни все по-усърдно се налагат от всички производители и търговци, които работят в този сектор, тъй като самите потребители обръщат все по-голямо внимание на това какви храни и напитки консумират с цел подобряване качеството си на живот. Именно здравословните храни ще са във фокуса на тазгодишното издание на форума за храни и напитки. Той ще включва няколко изложения:

– „Агра“ – с фокус върху това, от което се нуждаят фермерите – технологии за животновъдство, земеделие и т.н.;

– „Фудтех“ – разнообразни предложения на храни-специалитети на българската и чуждестранната кухня. Изложителите ще са реномирани производители, търговци и майстори, които ще демонстрират оригиналните си творения.

– „Винария“ – изложение за лозарство и винарство. Ще бъдат показани изтънчени български и чуждестранни вина и алкохолни напитки.

– „Вкусове от Италия“ – изложение за ценителите на италианската кухня, което и тази година ще събере всичките 30 фирми, участвали в предишното издание.  

Тазгодишното издание на Международния пловдивски панаир ще бъде най-голямото досега и ще бъде обогатено с някои допълнителни изложби, една от които е „Хорека Пловдив“ – за оборудване за хотели, магазини и заведения

Очаква се посетителите на събитието от България и чужбина да са над 45 000.

Интернет страница: http://www.fair.bg/bg/

   

healthy-at-work