Допълнителна информация и актуализирана програма на инвестиционен форум „BIRD: Bridging Investments for Regional Development”

На 20 юни 2014 г. в гр. Русе ще се проведе международен инвестиционнен форум, организиран от Българо-румънска търговско-промишлена палата и Русенска търговско-индустриална камара – ключово събитие от тържествата по повод 60 години от официалното откриване на Дунав мост, които се провеждат под патронажа на министъра на транспорта на Република България г-н Данаил Папазов и министъра на транспорта на Република Румъния г-н Дан-Коман Шова.

Кметът на голяма столична община Букурещ Сорин Опреску потвърди участието си във форума и ще изнесе презентация за инвестиционните възможности и визията за развитието на румънската столица в южна посока. Презентации на форума ще изнесат също общините Русе и Гюргево, като целта е потенциалните инвеститори да получат комплексна представа за конкурентните предимства на един голям регион с обхват Русе – Гюргево – Букурещ, който дава възможности за мащабни проекти.

Във форума ще се включат още г-жа Бояна Берки от международната юридическа кантора „МкГрегор и партнерс и г-н Минко Борджуков – управител на „Бългериън пропърти девелъпмънтс“ ЕООД“, които ще представят гледната точка на инвеститора по отношение привлекателността на региона.

Инвестиционният форум е първи по рода си като сериозна крачка към общата икономическа визия на региона на трите общини, както и като заявка за обединяване на усилията за социално-икономически просперитет.
Гости на форума ще бъдат представители на чуждестранни дипломатически мисии, на европейски институции, на юридически и финансови компании, вкл. на Европейската банка за възстановяване и развитие, на големите инвеститори в региона.

Актуализирана програма и информация за мястото на провеждане на форума:
Programa invest forum bg
GPS координати: N 43° 51′ 23.04″ E 25° 58′ 14.88″ (43.8564, 25.9708) – Повече информация: http://www.place123.net/place/kaneff-centre-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80-ruse-406833102787511#sthash.0pRJXThd.dpuf 

                  

                 

   

healthy-at-work