Международна специализирана изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК

От 5 до 8 ноември 2014 г. Интер Експо Център – София ще бъде домакин на тринадесетото издание на международната специализирана изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК. Изложението се утвърди като един от най-значимите за страната и на Балканите професионални форуми на хранително-вкусовата промишленост.

В дните на изложбата български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци ще представят разнообразие от храни, напитки, хранителни добавки, опаковки и други. Освен богатата гама съвременни машини и технологии, адитиви, суровини и материали, в дните между 5 и 8 ноември ще се проведе полезна делова програма от конференции, конкурси, презентации, семинари, делови срещи и др.

Ежегодно нараства интересът за участие в изложбата както от традиционни, така и от нови български и чуждестранни компании. Планираните и тази година колективни участия ще осигурят възможност на посетителите от чуждестранни бизнес делегации да осъществят ползотворни делови срещи и контакти.

За пета поредна година ще се проведе БИО ЗОНА, посветена на сертифицирани продукти на биологичното земеделие и производство.

За четвърта поредна година в специализирана ЗОНА “ДИЕТА & ФИТНЕС” български и чуждестранни компании ще демонстрират качествата на традиционни и нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.
Асоциацията на конвивиумите на SLOW FOOD в България за пета поредна година ще представи родните кулинарни съкровища.

Цялата информация можете да намерите на: http://food-exhibitions.bg/bg/interfood-and-drink

 

   

healthy-at-work