INDAGRA – Международно изложение за продукти и оборудване в областта на селското стопанство, градинарство, лозарство и животновъдство

Най-голямото и важно събитие за селското стопанство, изложението IndAgra, се организира от Romexpo в партньорство с Търговско-индустриалната камара на Румъния за поредна година. През настоящата година 21-то му издание ще се проведе в периода 02-06 ноември в Панаирен център Ромекспо, като ще се разполага както на закрити, така и на открити площи.

Това е най-мащабното събитие по рода си в Румъния за насърчаване потенциала на местното животновъдство, отглеждането на традиционни био култури, както и на овощарството, лозарството и по-специално на международно признатите румънски винени сортове.

Изложението се провежда едновременно със следните свързани с тематиката международни изложения: INDAGRA FOOD – Международно изложение за продукти, технологии и оборудване в хранителната индустрия и EXPO DRINK – Международно изложение за вина, алкохолни и безалкохолни напитки.

С всяко следващо издание, IndAgra отчита ръст в броя на фирмите-изложители и посетителите, които присъстват на изложенито, а също така и ръст в качеството на съпътстващите събития, които са още по-привлекателни и близки до нуждите на опериращите в областта на селското стопанство.

Кратък преглед на 2015 г.

Миналогодишното издание на INDAGRA постави нов рекорд: над 475 фирми – изложители от 23 страни, представени на експозиционна площ от 32.000 кв. м. и 63.000 посетителя.

Част от тематиките на изложението са: земеделие (земеделски инструменти, напояване, транспортна техника в селското стопанство, селскостопански торове, оранжерии и солариуми, разсадни материали, семена); животновъдство (птицевъдство, кланици, специфични инструменти и оборудване, комбиниран фураж, ветеринарни продукти и др.); лозарството; безопасност на труда и оборудване; лаборатории; финанси, консултации и проекти; институции за акредитация

Пълният списък с тематики можете да намерите тук

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата : тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: ivelikova@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

***
Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work