IndAgra FOOD-международен търговски панаир за хранително-вкусовата промишленост

IndAgra FOOD e международен търговски панаир за хранително-вкусовата промишленост и представлява най-важната рекламна платформа за фирмите в тази област.

IndAgra FOOD ще се проведе през есента, между 2-ри и 6 ноември 2016 г.,и е организирана от Romexpo в партньорство с Румънските Търговско Промишлени Камари.

IndAgra FOOD обединява търсенето и предлагането чрез най-важните производители, доставчици и вносители в хранително-вкусовата промишленост, като по този начин предоставя на посетителите достъп до нови доставки на продукти, оборудване и технологии, за да могат да купуват тези продукти на по-ниска цена.
През 2015 IndAgra FOOD беше организирана в партньорство с CARNEXPO и се състоя по същото време с INDAGRA, ALL PACK и EXPO DRINK & WINE. 745 фирми изложители от 27 държави изложиха своите продукти на обща площ от 44,913 кв.м. и привлякоха 63.000 посетители за тези изложения.

IndAgra FOOD 2016 се организира едновременно с други две изложения на допълнителна тематика: IndAgra – Международен търговски панаир на оборудване и продукти в областта на земеделието, градинарството, лозарството и животновъдството и EXPO DRINK & WINE – търговско изложение за вина, алкохолни и безалкохолни напитки.

БРТПП кани всички фирми, заинтересовани да участват в изложенията, да се свържат с екипа на Палатата : тел: 082 507 606 Факс: 0886 89 77 44; ел.поща: ivelikova@brcci.eu, където можете да получите допълнителна информация и формуляри за участие.

***
Като представител на ROMEXPO за България, Българо-румънска търговско-промишлена палата поема организацията по заявките и участието в изложението на всички заинтересовани български фирми. Това включва консултации и уреждане на формалностите. Целта е да се улесни комуникацията с румънските организатори и да се спести на фирмите време и допълнителни разходи.

   

Via expo

healthy-at-work