ИНЧ-ФРИГО ЕООД се присъединява към Българо-румънска търговско промишлена палата

„ИНЧ-ФРИГО“ ЕООД е фирма, създадена през 1993 г. от инж. Иван Чалъков.

Към настоящият момент основната дейност е:
– изграждане на хладилни камери и инсталации за съхранение, охлаждане и замразяване на продукти
– производство на термоизолирани хладилни врати, хладилни агрегати с полухерметични компресори FRASCOLD, преносими и стационарни хладилници за покойници

Сред дългогодишните сътрудници на фирмата са Форнетти България, ДЕНИЛ, КЦМ, BILLA, SKF Bearings, Мак Доналдс, Спарки Елтос, Хай Про, Бемина, ФИАЛ и др.

Като пaртньор на немските фирми за хладилно оборудване МЕRK GmbH, TEKO GmbH, ROMA GmbH и италианската FRASCOLD Spa, фирмата гарантира високото качество на предлаганата продукция, учейки се от най-добрите.

ИНЧ-ФРИГО е в непрекъснат контакт с новостите в хладилната и климатичната техника, използвайки научния потенциал на УХТ / ВИХВП / Пловдив, с които въвежда нови нестандартни инсталации и технологии.

Фирмата е редовен участник в Пловдивския Международен Технически Панаир и следи за новостите в специализираните технически панаири в Германия и Европа.
От април 2009 г фирмата се развива и като център за практическо обучение по хладилна техника.В производствената база съвместно с НИС се провежда курсът за хладилни техници съгл. регламент (ЕО)№842.

 

www.inchfrigo.com

   

healthy-at-work