Икономически Форум: Технологии за агроиндустрията, промишлеността и инфраструктура – София, 2.11.2015г.

Конфиндустрия България, Агенция ИЧЕ София и Асоциацията на Италианските търговски камари в чужбина, под патронажа на италианските Министерства на външните работи и международното сътрудничество и на Икономическото развитие, организират посещение на италианска бизнес делегация, водена от Министъра на външните работи и на международното сътрудничество,  Паоло Джентилони. В делегацията участват италиански производители на машини, инсталации и системи за селското стопанство, индустрията, инфраструктурата.

Програмата на събитието ще се състои от:

Конференция
На 2 ноември от 11.00 до 12.00 ч., с регистрация от 10.30ч,  външните министри на двете страни, Даниел Митов и Паоло Джентилони, Посланикът на Република Италия в България Марко Контичели, и други официални лица, ще поздравят присъстващите и ще говорят за перспективите за развитие на българо-италианските търговски отношения.

Технически панели
Веднага след пленарната част италианските делегати и българските фирми и организации ще чуят изказванията на представители на браншови организации от двете страни, които ще изтъкнат силните страни и потребностите на съответните сектори.

Обяд бюфет  – За всички гости – от 13.30 до 14.30 във фоайето на зала Мусала

Двустранни срещи
От 15.00 до 17.30, също в зала Мусала, ще се проведат двустранните бизнес срещи  – първи контакти на  италианските фирми с потенциални български партньори. Информираме Ви, че двустранните срещи са запазени за фирми от секторите технологии за агроиндустрията, промишлеността и инфраструктурата.

Участието в конференцията и срещите е не е обвързано с плащане на такса. Работните езици ще бъдат италиански и български и е предвиден симултатен превод и за двустранните срещи.

Описание на фирмите участници от италианска страна и формуляр за участие за попълване при желание за присъствие на конференцията и за заявка за B2B среща може да намерите ТУК. Формулярът трябва да бъде изпратен до 22 октомври на следните имейл адреси: segreteria@confindustriabulgaria.bg и sofia@ice.it

   

healthy-at-work