ИАНМСП организира българо-румънски Б2Б форум

Българо-румънска търговско-промишлена палата Ви уведомява, че Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ съвместно със СТИВ – Букурещ организират българо-румънски бизнес форум с В2В срещи. Събитието ще се проведе на 7 ноември 2018 г. (сряда) от 15:30 ч. в гр. София, Интер Експо Център, зала “Мусала“.

Бизнес форумът има за цел да насърчи двустранните търговско-икономически отношения и да предостави благоприятни възможности за създаване на преки бизнес контакти между заинтересовани компании, развитие на производствено коопериране, създаване на бизнес партньорства и др.

В рамките на събитието се предвижда провеждане на двустранни бизнес срещи на регистриралите се български и румънски компании. Работен език – английски/румънски.

Фирмите, които имат интерес за участие, следва да изпратят прикачената по-долу регистрационна форма до 02 ноември 2018 г. на e-mail: r.nenkova@sme.government.bg и a.bachvarova@sme.government.bg
Моля, посочете в свободен текст с коя фирма бихте искали да проведете В2В срещи.

На регистриралите се български компании допълнително ще бъде изпратена програма за събитието. Участието във форума е безплатно.

За повече информация:
г-жа Румяна Ненкова, тел.: 02/ 940 79 39
г-жа Ангелина Бъчварова тел.: 02/ 940 7937

Приложение: Регистрационна форма
                         Списък на румънските фирми

   

healthy-at-work