„Храни и напитки от Слънчева България“ вече и в Молдова

Министерството на България откри отново Службата по търговско-икономически въпроси СТИВ – Молдова, чийто ръководител сега е г-н Бронислав Денев. Той заедно с негови колеги и партньори организират за първи път в Кишинев-Молдова „Храни и напитки от Слънчева България”- един от успешно наложилите се форуми, които в Румъния допринесоха за по-големия експорт в хранително-вкусовата промишленост на България към северната ни съседка.
На 3 октомври 2016 година / понеделник /, от 11,00 часа, ще се проведе това събитие, като първо от поредицата представяния на българската икономика в Молдова. 
Участието трябва да бъде потвърдено не по – късно от 2 септември 2016 година, за да има достатъчно време, със съдействието на министерствата на икономиката на България и Молдова, министерството на земеделието и агенцията по безопасност на храните на Молдова, тяхната ТПП и всички заинтересовани други институции от Молдова, да бъдат организирани достатъчно представители на бизнесът от тази страна.
В кратък срок след получените потвърждения, ще бъде предоставен финансовия разчет, на базата на който всеки един от участниците ще направи превод на съответните суми директно на фирмата, която ще предостави тази услуга.

При въпроси може да се обръщате към г-н Бронислав Денев:

Моб. тел: +373 76001414-VIBER, WHATSAPP / и обикновено обаждане
e-mail: b.denev@mi.government.bg

   

healthy-at-work