Градско село отваря врати в гр. Русе на 1 май

На 1 май 2015 г. в  гр. Русе ще отвори врати уникален за града магазин за чиста, натурална храна за семейната трапеза. Магазинът ще предлага подбрани продукти от малки български производители и фермери, съмишленици на идеята за „истинска“ храна и „чисто“ производство – без химикали, оцветители и изкуствени добавки.

В магазина, а също и чрез он-лайн системата за поръчки и безплатни доставки на Градско село (www.gradskoselo.bg) ще могат да се опитат:

–          Сезонни плодове и зеленчуци  – само такива, отгледани при естествени условия – расли на слънце, неторени и непръскани с химикали.

–          Млечни продукти – кисело мляко и сирене – краве, овче, биволско, козе; кашкавал, краве масло

–          Прясно българско месо

–          Месни деликатеси и мезета

–          Домашни сладки, баници, пити и гозби в глинен гювеч

–          Продукти от лимец

–          Плодови сокове, чисти брашна, подправки, ядки, сушени плодове

–          Шоколади от истинско какао

и мн.др.

Магазинът в гр. Русе се намира на бул. Скобелев, срещу Математическата гимназия. Работно време всеки ден от 8.00 до 20.00 ч, в събота от 8.00 до 14.00 ч.

От м. февруари в гр. София, на бул. Черни връх 86 работи магазин на Градско село, а поръчките до врата за София и Русе през он-лайн системата www.gradskoselo.bg са безплатни! Сайтът има и версия на английски език.

В магазините, както и при поръчки он-лайн клиентите могат да заплащат за продуктите чрез ваучери за храна на Содексо и Идънред – България. За организирани фирмени доставки има специални отстъпки!

За контакти и информация:

Тел. 070089030 (национален телефон за поръчки)

Тел. 0892220266

Ел. поща: info@gradskoselo.bg

 

   

healthy-at-work